Go back

W-B op zoek naar eSporter

Na het succesvolle debuutseizoen, slaan de Pro League en Proximus opnieuw de handen in elkaar om de enige officiële EA SPORTSTM FIFA 20-competitie in België te organiseren. Wie volgt “ShadooW” op als Belgisch ePro League-kampioen?

Belgische FIFA-fans kunnen hun hart ophalen. Niet alleen ligt EA SPORTSTM FIFA 20 nog maar pas in de rekken, dit jaar is er opnieuw de kans voor Belgische FIFA-spelers om hun favoriete club te vertegenwoordigen. Vanaf oktober lanceren EA SPORTS en de Pro League namelijk de tweede editie van de Proximus ePro League.

Deze competitie, die door de Pro League wordt beheerd, is een onderdeel van het duurzame partnership tussen EA SPORTS en de Pro League.
De Proximus ePro League, ook in samenwerking met PlayStation en Proximus, al een partner van de Pro League rond de uitzendrechten van de Jupiler Pro League en de Proximus League, kende vorig jaar een positieve start. Daarom besliste de Pro League, samen met haar partners, om een vervolg te breien aan dit digitale toernooi.

Ben je een grote supporter van Waasland-Beveren en heb je een uitstekende “PlayStation®4-controller”-techniek? Geef je dan nu op voor het onlinetoernooi van Waasland-Beveren. Via het kwalificatietoernooi kiezen wij onze vertegenwoordiger in de reguliere fase van de Proximus ePro League. Opgelet: je komt bij W-B als eSporter enkel in aanmerking als je effectief ook supporter bent van onze club.

Na deze reguliere competitie van 15 speeldagen, te volgen op Proximus Pickx, stoot de top zes door naar de finale “play-off”-ronde. In deze “Play-Offs” neemt de top zes uit de reguliere competitie het op tegen de professionele ePro League-spelers in een knock-out-systeem. Ook deze “play-off”-wedstrijden zijn te volgen bij Proximus Pickx. Registreer je vandaag nog om in de voetsporen van “ShadooW” te treden en bezorg W-B de kampioensbeker!

Klik op onderstaande link om je aan te melden!