Go back

Freethielnieuws (08/10): Jonge Leeuwen pakken volle buit in Lokeren | oefenwedstrijd PSV

Jonge Leeuwen winnen met 0-1

Onze Jonge Leeuwen hebben gisteren de drie punten meegenomen uit Lokeren. Waasland-Beveren kwam voor de pauze op voorsprong vanop de stip. Stefan Milosevic zette de elfmeter feilloos om. Na de pauze kreeg verdediger Saba Chincharauli de rode kaart onder de neus geduwd, waardoor geel-blauw met een man minder de wedstrijd moest volmaken. W-B verdedigde de voorsprong goed, hield de nul en pakte de volle buit mee naar de Freethiel. W-B verzamelde tot nog toe vijftien punten uit zeven wedstrijden en staat knap derde in het klassement!

 

Oefenpartij tegen PSV

Waasland-Beveren oefent morgen achter gesloten deuren tegen PSV Eindhoven. Denzel Jubitana, Eric Asomani, Daan Heymans, Alexis Gamboa, Davino Liessens, Daam Foulon, Thomas Agyepong, Tuur Dierckx, Milan De Mey en Stefan Milosevic reizen niet mee naar de Noorderburen door. Asomani, Milosevic en Liessens werken een individueel loopprogramma af. Foulon verdedigt de Belgische kleuren bij de U21. Alexis Gamboa is afgereisd naar Costa Rica om zijn vriendin bij te staan bij de geboorte van hun kindje. De overige niet-geselecteerde spelers hebben last van een (kleine) blessure.

Selectie:

 • Valtteri Moren
 • Aaron Tshibola
 • Andreas Wiegel
 • Djihad Bizimana
 • Fiorin Durmishaj
 • Yuki Kobayashi
 • Beni Badibanga
 • Nordin Jackers
 • Aboubakary Koita
 • Lucas Pirard
 • Andrija Vukcevic
 • Maximiliano Caufriez
 • Paul Keita
 • Aleksandar Vukotic
 • Xian Emmers
 • Matthias Verreth
 • Jur Schryvers
 • Olivier Dhauholou
 • Din Sula