Go back

Een fantastische dag voor het G-voetbal in Beveren

Tekst & Foto's: Valy Van de Merlen

Zondag 3 november organiseerde GFC Waasland-Beveren hun jaarlijks G-tornooi. Dit keer ging het tornooi door op de kunstgrasterreinen van het Freethielstadion. Het is de eerste keer in het bestaan van onze G-ploeg dat het tornooi doorgaat op de Freethiel. Het was met elf deelnemende teams meteen een schot in de roos.

Elf teams uit mannen en vrouwen vanaf 18 jaar met autisme of andere beperking. Bij G-voetbal heb je verschillende categorieën betreft het niveau van de spelers. Zo werden er wedstrijden afgewerkt op het niveau B, C en D.

Het was een waar genoegen om andere G-ploegen en de talrijk aanwezige supporters te mogen uitnodigen in onze prachtige accommodatie. De deelnemende ploegen waren: Grasstuivers Hofstade, Fris Brussel, De Stropkes Zevergem, Auti Waasland, Meetjesland Eeklo, Avanti Stekene, De Schenenschoppers Zwijnaarde, KVV Eendracht Massemen, Puurs en drie teams van GFC Waasland-Beveren zelf!

Waasland-Beveren had nog een leuke verrassing in petto voor de prijsuitreiking. Niemand minder dan Stefan Milosevic, Andrija Vukcevic en Aleksandar Vukotic, geassisteerd door de directeur van Maatschappij Linkerscheldeoever Peter Van De Putte, kwamen persoonlijk de medailles uitreiken aan alle deelnemers.

Klik op onderstaande foto voor enkele sfeerbeelden van deze superleuke dag:

GFC Waasland-Beveren | Tornooi 3-11-2019