Go back

Freethielnieuws (04/11): Blessurenieuws | Jonge Leeuwen tegen Beerschot

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Photo News

Onze Jonge Leeuwen spelen vanavond opnieuw competitievoetbal. Ze nemen het op tegen Beerschot Voetbalclub Antwerpen. De wedstrijd gaat door op het veld van de mannekes. De troepen van Geert Dirinck krijgen zes versterkingen uit de A-kern. Lucas Pirard zal tussen de palen staan. Davino Liessens, Alexis Gamboa, Milan De Mey, Daan Heymans en Olivier Dhauholouzijn eveneens van de partij.

De volledige selectie:
Gerben Van Hove, Lucas Pirard, Arne Knollenburg, Davino Liessens, Alexis Gamboa, Maxime De Smet, Milan De Mey, Luc N’Tima, Daan Heymans, Quinten Claeys, Yassin Ben Omar, Olivier Dhauholou, Vic Van Osselaer, Warre Ponnet, Anas Aalillou, Nouh Oulad, Philipp Pavlov en Anouar El Hid.

Minder goed nieuws omtrent de blessure van Yuki Kobayashi. Onze Japanner moest zaterdag tegen Zulte Waregem na een kwartier de wedstrijd noodgedwongen staken. Uit onderzoek blijkt dat Kobayashi een spierscheur heeft opgelopen ter hoogte van de hamstrings. Hoe lang onze middenvelder niet in actie zal komen zal de komende dagen blijken.