Go back

Freethielnieuws (18/11): Jonge Leeuwen bekeren tegen Antwerp | teamnieuws

tekst en foto: Martijn De Jonge

Jonge Leeuwen

Onze Jonge Leeuwen nemen het vanavond op tegen Antwerp voor de beker U21. De wedstrijd op de Bosuil zal worden afgetrapt om 20.00 uur. De troepen van Geert Dirinck krijgen steun van Brent Gabriël, Davino Liessens, Milan De Mey en Eric Asomani vanuit de A-kern.

Selectie: Jacobs, Gabriël, Yildiz, El Hid, Oulad, Aalillou, Van De Wiel, Knollenburg, Liessens, De Smet, Pejcic, Van Noten, Ponnet, Trari, Ben Omar, Asomani, De Mey, Claeys

Terrein: Antwerp Stadion / Terrein 3 – Oude Bosuilbaan,54a, 2100 Deurne

Teamnieuws

Din Sula speelde afgelopen vrijdag met de U21 van Albanië tegen Engeland. Ze verloren met 0-3. Daam Foulon zat in de selectie van de Belgische U21 en ging met 2-3 winnen in Duitsland. Beide spelers sluiten vandaag terug aan op de Freethiel. Djihad Bizimana verloor de beide wedstrijden met Rwanda. Mozambique en Kameroen bleken te sterk. Hij sluit dinsdag terug aan.