Go back

In memoriam: Kristine Lambrechts

tekst: Walter Clippeleyr - foto: archief

Heengaan zonder afscheid

Goede mensen sterven,
maar gaan niet dood.

Op Allerzielen, de dag waarop we onze lieve doden gedenken, wordt Waasland-Beveren voor een tweede maal in enkele dagen in een diepe rouw gedompeld. Kristine Lambrechts, 57 jaar, is vanmorgen helemaal onverwachts naar de Over-Oever vertrokken. Zij is de lieve echtgenote van Koen Vermeulen, jeugdtrainer van onze nationale U10-ploeg, en mama van twee kinderen,Kenneth en Kathleen. De voorzitter, het bestuur en alle medewerkers van W-B bieden aan de echtgenoot, de kinderen en de familie van Kristine Lambrechts hun oprechte deelneming aan in de hoop dat dit heengaan zonder afscheid toch een dankbare plaats krijgt in hun leven. Want als mensen sterven van wie je houdt, verhuizen ze van de buitenwereld naar onze binnenwereld, naar het hart en de herinnering