Go back

Miniabonnementen vanaf nu verkrijgbaar!

Wil jij geel-blauw tot het einde van het seizoen aanmoedigen en naar overwinningen schreeuwen op de Freethiel? Koop dan nu je miniabonnement aan. De club verkoopt vanaf nu de seizoenskaarten aan sterk verlaagde prijzen.

Bovendien zijn er ook nog enkele smakelijke affiches te beleven. Zo neemt W-B het nog op tegen Royal Antwerp FC in de scheldederby, komt titelkandidaat Standard de Liège nog op bezoek, maar ook RSC Anderlecht en KAA Gent maken nog de verplaatsing naar de Freethiel. Bovendien kunnen we jouw steun ook zeker gebruiken in de krakers tegen KAS Eupen, STVV en KV Kortrijk.

De korting die we geven is veertig procent. Je betaalt dus honderdvijftig euro voor een zitplaats en €105 voor te staan, inclusief POII.

Je kan je abonnement online aankopen via beveren.tickethour.be of langsgaan op het secretariaat tijdens de openingsuren. Heb je al een abonnement? Koop er dan eentje aan voor je vrienden of familie. Hét ideale geschenk voor de Sint of onder de kerstboom.

Tot binnenkort op de Freethiel!