Go back

Jonge leeuwen overtuigen opnieuw met winst op Beerschot

Tekst en afbeelding: Valy Van de Merlen

Onze Jonge Leeuwen hebben gisteravond op het veld van Beerschot Voetbalclub Antwerpen overtuigend met 0-3 gewonnen. Het was opnieuw een sterke collectieve prestatie tegen een zeer stug Beerschot. In de eerste helft opende Yassin Ben Omar na amper vijf minuten de score. In de tweede helft nam Quinten Claeys beide doelpunten voor zijn rekening.

Een knappe overwinning van onze geel-blauwe beloften die met acht overwinningen uit tien wedstrijden aan een bijzonder sterke reeks bezig zijn. Door het verlies van KAS Eupen op eigen terrein tegen KVC Westerlo komen de troepen van Geert Dirinck zelfs mee aan de leiding. We doen graag al een warme oproep aan onze supporters want op 11 november komen de Oostkanners op bezoek in het Freethielstadion. Inzet = leidersplaats!

Daan Heymans viel na twaalf minuten uit met een enkelblessure. De komende dagen zal de ernst van de blessure blijken.

Opstelling: Lucas Pirard, Luc Nzumba Ntima, Quinten Claeys (87′ Philipp Pavlov), (C) Yassin Ben Omar (63′ Haddou Nouh Oulad), Arne Knollenburg, Daan Heymans (12′ Anas Aalillou), Alexis Gamboa, Maxime De Smet, Davino Liessens, Milan De Mey en Olivier Dhauholou Ciryack (79′ Anouar El Hid).

Rangschikking Reserves 1A Gr2: