Go back

Sporting Charleroi – Waasland-Beveren (30/11): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren neemt het zaterdagavond op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd in het Stade du Pays wordt afgetrapt om 20.00 uur. Scheidsrechter Frederik Geldhof is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden. Scheids Jan Boterberg zal hem ondersteunen vanuit het VAR-busje.

Ticketinformatie

Sporting Charleroi voorziet duizend plaatsen voor haar bezoekende supporters. De loketten gaan open vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd, maar ook op de Freethiel kan je op voorhand terecht voor je tickets. De prijs is zeventien euro voor een volwassene en tien euro voor een jongere die de leeftijd van zestien jaar nog niet heeft bereikt. De loketten in Charleroi sluiten om 20.30 uur, een halfuur na de aftrap. Indien je ervoor kiest om je ticket aan te kopen aan het loket vraagt Charleroi twee euro extra voor een volwassene, een jongere betaalt nog steeds tien euro.

Indien je met de wagen komt, dien je de wegmarkeringen “Visiteurs T2” te volgen. Er zijn parkeerplaatsen voorzien.

Supportersfederatie

Er zijn vijf supportersclubs die een bus inleggen voor de verplaatsing naar de grootste gemeente van Henegouwen.

 • Beverboys
  • vertrek om 17.45 uur
 • De Groene
  • vertrek Vrasene om 17.00 uur
  • vertrek Melsele om 17.30 uur
 • Sirius | WB United
  • vertrek Beveren om 17.30 uur
  • vertrek Sint-Niklaas om 17.45 uur
 • Moet Kunnen
  • vertrek Kemzeke om 17.00 uur
  • vertrek Beveren om 17.30 uur
 • Freethielboys
  • vertrek Meerdonk om 17.15 uur
  • vertrek Verrebroek om 17.30 uur