Go back

Waasland-Beveren – Zulte Waregem (02/11/2019): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren neemt het zaterdagavond op tegen SV Zulte Waregem. De wedstrijd tussen geel-blauw en Essevee wordt afgetrapt om 20.00 uur. Scheidsrechter Wim Smet is aangeduid als scheidsrechter, Jonathan Lardot zal hem ondersteunen als VAR.

Zulte Waregem

Op speeldag dertien ontving Zulte Waregem leider Club Brugge. Blauw-zwart ging aan de haal met de drie punten aan de Gaverbeek. Het werd 0-2. Essevee staat op een mooi achtste stek en wordt als één van de kanshebbers genoemd voor een play-off I-ticket. Het heeft reeds negentien punten verzameld, dat zijn er twee minder dan Charleroi en Antwerp die de laagste twee plaatsen in POI bekleden.

Waasland-Beveren

Waasland-Beveren ging afgelopen woensdag onderuit tegen Standard de Liège. De thuisploeg was sterker dan W-B, maar slaagde er pas in de blessuretijd in om de 2-0 tegen de netten te duwen. Yuki Kobayashi was een handvol minuten later dicht bij de gelijkmaker, maar doelman Bodart redde goed. Geel-blauw blijft op de vijftiende stek steken en ziet Cercle Brugge na hun gelijkspel een punt dichter sluipen.

Blessurenieuws

Eric Asomani en Thomas Agyepong blijven verder werken aan hun terugkeer.

Selectie