Go back

Freethielnieuws (09/12): Jonge Leeuwen | jeugdinternational | teamnieuws

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge
Jonge Leeuwen spelen op Oostende

De beloften van Waasland-Beveren maken vanavond de verplaatsing naar de kust voor de partij tegen KV Oostende. Geel-blauw neemt het om 19.30 uur op tegen de Kustboys. De troepen van Geert Dirinck krijgen met Davino Liessens, Milan De Mey, Xian Emmers en Daan Heymans vier versterkingen vanuit de A-kern.

Selectie: Baert, Ben Omar, Van Hove, El Hid, Van De Wiel, Oulad, Knollenburg, Mustafa, Pejic, Claeys, Liessens, De Smet, De Mey, Trari, N’Tima, Heymans, Emmers, Aalillou

Jeugdinternational opgeroepen

Lendrit Hoxha is eind vorige week opgeroepen voor de selecties van Albanië! De Albanese voetbalfederatie organiseert midden december een selectiestage in Duitsland en ziet in Hoxha een potentiële international. Hij speelt voor de provinciale U21 van Waasland-Beveren. De jeugdwerking en het clubbestuur zijn heel fier op de selectie en wensen Lendrit heel veel succes!

Teamnieuws

Thomas Agyepong sloot vandaag aan bij de groep. Nordin Jackers en Tuur Dierckx zetten hun revalidatie verder. Valtteri Moren blijft individueel op het veld verder werken. Eric Asomani liep een verrekking aan de quadriceps op tijdens een trainingssessie en zal even in de lappenmand liggen.