Go back

SAMEN VOOR EEN KOLKENDE FREETHIEL

tekst: Valy Van de Merlen | Afbeelding & Video: Kevin Reyns

Beste supporters,

Wauw, wat deed de overwinning tegen Standard deugd! Jullie waren fantastisch en hielpen mee de drie punten op de Freethiel te houden. We verwachten donderdag van de spelers dezelfde grinta zoals afgelopen weekend!

Natuurlijk is het ook aan ons om die gedrevenheid te blijven tonen. Samen willen en moeten we er alles aan doen om de drie punten opnieuw thuis te houden. Jullie toewijding willen we ook graag belonen. In samenwerking met volgende partners; Autocars Gorselé, Traiteur Scott De Schepper, Luc Dupon, Imacar en Remofrit, bieden we donderdag goedkopere tickets aan. Voor een ticket op onze staantribune betaal je maar 5 euro. Voor een zitplaats in vak C, F, G en H betaal je maar 10 euro.

De tickets kan je aan ons onthaal in voorverkoop kopen. Ook online kan je tickets kopen via deze link. Uiteraard kan je donderdag aan het loket ook nog tickets kopen aan goedkoper tarief. Opgelet: De actie is niet geldig voor vak B en vak G (binnenseats).

Heb je al een ticket gekocht? Geen nood, neem contact op met onze ticketverantwoordelijke Pieter Van De Steene (pieter@waasland-beveren.be).

Tegen STVV is het ook W-B Schools Day. De derde editie van de W-B Schools Day is opnieuw een groot succes te noemen. Met meer dan 700 leerlingen, leerkrachten en familie aanwezig is vak A reeds volledig uitverkocht! Vanaf 13.30 uur voorzien we in het stadion animatie voor onze jongste leeuwen.

Maar ook voor de supporters in vak E en tribune Themacafé voorzien we animatie. Vanaf 13.00 uur zal DJ Thice de nodige sfeer brengen in Café E. De jongste supporters kunnen met de kerstman op de foto.

Onze supportersfederatie zal ook de eerste 2000 supporters die naar het stadion komen een gratis kerstmuts bezorgen. Bovendien maak je kans op een leuke prijs. Plaats donderdag een foto van jezelf en je vrienden op Instagram of Facebook met #LN2020 en #kerstopdefreethiel en maak kans op een W-B Ginpakket of een gratis toegangskaart voor de Ladies Night op 25 januari tegen KAS Eupen.

Supporters, breng jullie geel-blauwe sjaals, mutsen en vlaggen mee.

Samen gaan we voor een kolkende Freethiel!