Go back

Vacature: materiaalman/-vrouw

Waasland-Beveren kan steeds rekenen op vele gemotiveerde vrijwilligers om mee hun schouders onder de club te zetten. Dankzij deze gouden mensen kan de club blijven draaien en kan het vele werk worden verzet. Om de ploeg van Waasland-Beveren zo optimaal mogelijk te begeleiden gaat geel-blauw op zoek naar een materiaalman of -vrouw.

Profiel

Als materiaalman of -vrouw zorg je ervoor dat alle kledij en accessoires klaarliggen voor het gebruik bij een training of wedstrijd. Na afloop moet alles gewassen en gedroogd worden zodat het klaar is voor de volgende sessie. Bovendien ben je een volwaardig onderdeel van de technische staf. Je zal dus geleid en gestuurd worden door de sportief directeur, teammanager. Een goede band met de spelers en trainers is belangrijk, uiteindelijk draait het grotendeels rond hen in een voetbalclub. Net zoals hen speel je voor de ploeg, de nodige dosis discretie is dus van een enorm groot belang. Het is ook belangrijk dat je een teamspeler bent, want je staat er niet alleen voor.

Verwachtingen
 • Beschikbaar bij trainingssessies en wedstrijden (onderling overleg)
 • Je bent flexibel, geen ‘9 to 5’-mentaliteit
 • Rijbewijs B is een pluspunt
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Discreet
 • Probleemoplossend vermogen
 • Enorme drive om het maximale eruit te halen
 • Affiniteit met voetbal en W-B is een pluspunt
Tegenprestatie
 • Vrijwilligersvergoeding
 • Volwaardig lid van de staf
 • Een abonnement voor Waasland-Beveren
 • Jaarlijks medewekersfeest
 • Kledijpakket Waasland-Beveren
Sollicitatiewijze

Stuur een mailtje naar danny@waasland-beveren.be met al jouw gegevens. Een C.V. en motivatiebrief zijn een pluspunt.