Go back

Wafelverkoop jeugd W-B breekt alle records!

tekst en foto: Martijn De Jonge

De jeugdwerking van Waasland-Beveren heeft opnieuw haar jaarlijkse wafelverkoop georganiseerd. Met een totale verkoop van 2414 dozen werd de editie ’19-’20 een ware topeditie! Met een gemiddelde verkoop van meer dan 25 dozen per speler wist het team van NU9 zich te kronen tot de winnaars van de actie. De ploeg verkocht maar liefst 768 dozen.

Op een tweede plaats eindigde NU14 met een mooi resultaat van gemiddeld elf dozen per speler. De top drie wordt afgesloten door de PU12; zij verkochten acht dozen per speler.

Het team van NU9 worden samen hun ouders uitgenodigd om op zaterdag 25 januari de wedstrijd Waasland-Beveren – KAS Eupen gratis bij te wonen. Bovendien zullen ze bij die gelegenheid in de bloemetjes worden gezet en krijgen ze hun beloning overhandigd. Ze mogen met het volledige team naar de binnenspeeltuin, waar ze worden getrakteerd op een hapje en een drankje.

De individuele kampioen is Jayden Smet; op zijn eentje zorgde hij voor een verkoop van 450 dozen. Omwille van die prestatie ontvangt hij van een het jeugdbestuur een attentie en hij mag op de foto met zijn lievelingsspeler van het eerste elftal. Ook een speciale vermelden voor Jef Tollet, hij wist 181 dozen aan de man te brengen. Ook hij verdient een attentie van het jeugdbestuur.

Een welgemeende dankjewel en proficiat aan iedereen die meewerkte aan deze topeditie. De opbrengst komt integraal naar onze jeugdwerking!