Go back

Freethielnieuws (03/01): morgenvroeg vertrek winterstage

tekst: Martijn De Jonge | foto: Photonews

Nu de kerstkalkoenen zijn verteerd en de nieuwjaarsgeschenken zijn uitgedeeld, is het weer tijd voor het echte werk. Onze spelers en staf vertrekken morgenochtend op winterstage naar Spanje. De ploeg zal een week lang keihard aan het werk gaan in San Pedro del Pinatar. Uiteraard houden we jullie via de sociale kanalen op de hoogte van het reilen en zeilen van geel-blauw. Vrijdagnamiddag (10 januari) om 16.00 uur speelt W-B een oefenpartij tegen het Nederlandse Sparta Rotterdam.

De staf selecteerde 26 spelers die meereizen naar Spanje. In de lijst vind je Vladi Van De Wiel als enige nieuwkomer. De jongeling speelde al enkele wedstrijden bij het beloftenelftal en kon de technische staf overtuigen om hem een kans te geven op winterstage met de A-kern. Een overzicht:

 • Valtteri Moren
 • Aaron Tshibola
 • Andreas Wiegel
 • Djihad Bizimana
 • Yuki Kobayashi
 • Beni Badibanga
 • Nordin Jackers
 • Denzel Jubitana
 • Aboubakary Koita
 • Daan Heymans
 • Alexis Gamboa
 • Lucas Pirard
 • Andrija Vukcevic
 • Maximiliano Caufriez
 • Aleksandar Vukotic
 • Xian Emmers
 • Daam Foulon
 • Matthias Verreth
 • Thomas Agyepong
 • Brent Gabriël
 • Jur Schryvers
 • Tuur Dierckx
 • Olivier Dhauholou
 • Din Sula
 • Stefan Milosevic
 • Vladi Van De Wiel