Go back

Laad je consumptiekaart thuis op en val in de prijzen!

tekst en foto: Martijn De Jonge

Wist je dat je je consumptiekaart van thuis uit kan opladen? Op die manier hoef je geen bankkaart of cash geld mee te brengen naar het stadion. Zo zorg je ervoor dat het verlies van bezittingen tot het minimum wordt beperkt. De consumptiekaart kan je gebruiken om drankjes, iets om te eten, maar ook jouw favoriete fanshopartikelen aan te kopen. Abonnees kunnen hun abonnement/membership card uiteraard ook gebruiken om hun consumptiekrediet op te storten.

Hoe laad je nu precies krediet op je kaart? Surf naar beveren.tickethour.be , druk linksbovenaan op cashless en vul het nummer in van jouw consumptiekaart. Dan kan je het bedrag kiezen en via de bancontactapplicatie of met je betaalbakje afrekenen.

Voor de wedstrijd van komende zaterdag tegen KAS Eupen organiseert Waasland-Beveren een speciale actie voor de thuisopladers. Indien jij je consumptiekaart/abonnement van thuis uit oplaadt, maak je kans op een gesigneerd shirt van Waasland-Beveren. De tweede winnaar krijgt een pakket van tien tickets voor blok A,C of E. De derde winnaar krijgt vijf tickets voor diezelfde tribune. Supporters die reeds krediet hebben gestort op hun consumptiekaart, geen paniek. We kijken terug tot 1 januari 2020. De winnaar wordt bekendgemaakt in de week na de wedstrijd tegen Eupen.