Go back

NIEUWJAARSDRINK SF OP 4 FEBRUARI 2020

Beste supporters,

Naar goede gewoonte organiseren de supportersfederatie, in samenwerking met W-B Community en de club, ook dit jaar een jaarlijkse supportersavond/nieuwjaarsdrink. Deze informatieve en gezellige avond zal plaatsvinden op dinsdag 4 februari 2020.

Supporters zijn welkom vanaf 18.45 uur, de officiële start is om 19.30 uur. Net als voorgaande jaren zal de supportersavond doorgaan in de Business Club van Waasland-Beveren waar we onze gasten opwachten met een glaasje cava en overheerlijke RemoFritjes. Het is het ideale moment om al jouw vragen te stellen aan de aanwezige sportieve leiding en spelers van Waasland-Beveren.

Gastsprekers tijdens deze supportersavond zullen onze voorzitter Dirk Huyck, coach Arnauld Mercier en enkele A-kernspelers zijn.

Alle supporters zijn welkom en mogen reeds vooraf de vragen waarmee ze zitten naar sf@waasland-beveren.be sturen. Op die manier vergroot je voor jezelf je kans dat jouw vraag zeker aan bod komt komende dinsdag.

Tot dan!

Van Dorsselaere Davy
voorzitter SF