Go back

Welkom op de Freethiel, Jakub Piotrowski

tekst: Martijn De Jonge | foto: Photonews

Waasland-Beveren heeft haar eerste wintertransfer afgerond. We verwelkomen Jakub Piotrowski (22) op de Freethiel. De Pool wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van landskampioen KRC Genk. W-B bedong ook een aankoopoptie.

Jakub Piotrowski streek in juli 2018 neer in de Luminus Arena. Genk nam de Pool over van Pogon Szczecin, een Poolse eersteklasser. In het boerenjaar van KRC Genk paste hij niet meteen in de plannen van trainer Philippe Clement en moest hij tevreden zijn met een bankzittersstatuut. Hij kwam slechts vijf keer in actie bij de Limburgers. Dit seizoen startte hij wel een aantal keer onder trainer Felice Mazzu, vooral in het seizoensbegin sprokkelde hij minuten.

Piotrowski past perfect binnen het vooropgestelde profiel dat Waasland-Beveren voor ogen had om de ploeg te versterken. De grote centrale middenvelder komt meteen over van het trainingskamp van de Limburgers naar het trainingskamp van geel en blauw. Hij zal morgen zijn eerste training afwerken onder Arnauld Mercier.

Welkom op de Freethiel, Jakub!

BENIDORM, SPAIN – JANUARY 5 : Jakub Piotrowski midfielder of Genk pictured during a training session on day 2 of the winter training camp on January 05, 2020 in Benidorm, Spain, 5/01/2020 ( Photo by Peter De Voecht / Photonews)