Go back

Winterstage Pinatar dag één (04/01): valiezen uitgepakt, meteen op het trainingsveld

tekst en foto's: Martijn De Jonge

Héél vroeg in de ochtend kwam Waasland-Beveren opnieuw samen na de winterbreak. De bus vertrok om vijf uur reeds richting de luchthaven van Antwerpen. Na een vlucht van iets meer dan twee uur kwam geel-blauw aan in Murcia. Na een korte busrit werden de koffers uitgepakt in San Pedro del Pinatar. Na de lunch en een korte siësta gingen de spelers meteen op het trainingsveld. De troepen van trainer Arnauld Mercier kregen een activatietraining voorgeschoteld. De benen werden opnieuw getest én klaargestoomd voor het zware werk dat nog zal volgen.

Op het veld zagen we Tuur Dierckx en Nordin Jackers opnieuw aansluiten na een lange afwezigheid. Ook Alexis Gamboa proeft opnieuw van het veldwerk, net als Daam Foulon die volledig lijkt hersteld te zijn van zijn enkelblessure.

Valtteri Moren, Aleksandar Vukotic, Jur Schryvers en Matthias Verreth wonnen de technische oefening en kronen zich als eerste dagkampioenen van de winterstage.

Een fotoreportage van de volledige dag vind je hier.

San Pedro del Pinatar 2020: day one