Go back

Winterstage Pinatar dag twee (05/01): zware ochtendsessie op Spaanse bodem

tekst en foto's: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren stond deze ochtend voor de eerste stagedag met twee trainingssessies. Bij de ochtendsessie was een fysieke testing gepland. De spelers werden conditioneel geprikkeld en gemeten. Jur Schryvers, Djihad Bizimana en Tuur Dierckx verdienen een speciale vermelding met hun parcours, maar de technische staf was zeer tevreden over het werk van de héle spelersgroep. Na de loopsessie werden nog wat technische passoefeningen gedaan.

Na de lunch gingen de spelers opnieuw richting het trainingsveld. Aan de hand van balbezitoefeningen werd de hartslag opnieuw naar omhoog gehaald tot de zon onder ging in Spanje.

Een volledige fotoreportage kan je hier bekijken:

San Pedro del Pinatar day 2, session 1