Go back

Zulte Waregem – Waasland-Beveren (02/02): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren trekt zondagavond naar het Regenboogstadion voor de confrontatie met Zulte Waregem. De aftrap is voorzien om 20.00 uur. Scheidsrechter Wesli De Cremer is aangeduid om de partij in goede banen te leiden. VAR Kevin Van Damme zal hem bijstaan vanuit het busje.

Ticketing

Voor de wedstrijd op het veld van Zulte Waregem geldt er geen combiregeling. De tickets kan je dus aan het loket van SVZW aankopen. Een volwassene betaalt in het Regenboogstadion twintig euro om de partij bij te wonen. Jongeren die de leeftijd van zestien jaar nog niet hebben bereikt betalen de helft, tien euro dus. Rolstoelgebruikers dienen hun tickets op voorhand te reserveren. Stuur hiervoor een mailtje naar info@waasland-beveren.be

De parking bezoekers is aangeduid van zodra de autosnelweg wordt verlaten (zie onderaan reisroute). De loketten voor de bezoekende fans bevinden zich naast de brug waarover de bezoekers dienen te wandelen om naar de tribune te gaan.

Supportersfederatie
  • Beverboys: vertrek om 18.00 uur
  • Moet Kunnen: vertrek om 17.30 te Kemzeke en om 18.00 uur te Beveren
  • De Groene: vertrek om 17.30 te Vrasene en om 18.00 uur te Melsele
  • Sirius | WB United: vertrek om 18.15 te Beveren en om 18.30 uur te Sint-Niklaas
Reisweg

E17 – afrit Waregem komende vanuit richting Gent : rechts N382 op. Derde verkeerslichten rechts Verbindingsweg op. Parking bezoekende supporters op einde Verbindingsweg rechts. Opvang en onthaal door verkeerspolitie.

Adres Stadion : Zuiderlaan 17 te 8790 Waregem.