Go back

Benefietavond met The Golden Years Band en een vol vak C voor Caroline

tekst: Valy Van de Merlen

Zondag 15 maart ontvangt Waasland-Beveren KAA Gent in het Freethielstadion. Deze wedstrijd zal in het teken staan van Caroline. Supporters Sasha en Caroline hebben enkele weken geleden het verschrikkelijke nieuws gekregen dat Caroline aan een hersentumor lijdt. Een hersentumor waarvoor in België helaas geen behandeling bestaat. Sasha en Caroline bleven niet bij de pakken zitten en gingen op zoek naar een alternatieve therapie in het buitenland. Ondertussen is Caroline in behandeling van een immuuntherapie in een privéziekenhuis te Duitsland. Deze behandeling is helaas enorm duur.

Waasland-Beveren wil graag Caroline helpen in deze moeilijke periode. Tegen KAA Gent worden er tickets verkocht ten voordele van Caroline. Waasland-Beveren zal per verkocht ticket voor vak C €10 schenken aan Caroline. De familie van Caroline roept daarom onze supporters op om deze tribune massaal te vullen en zo Caroline te steunen.

Wie er bij wil zijn in vak C kan het invulformulier onderaan de website invullen. De familie van Caroline zal snel met jou contact opnemen en jouw tickets afhalen en bezorgen.

Ook zaterdag 28 maart 2020 opent Waasland-Beveren opnieuw haar deuren voor een benefiet ten voordele van Caroline. Vanaf 17.30 uur ben je welkom voor een fantastische avond in het Freethielstadion. Voor amper €20 kan je deelnemen aan een diner (friet-stoofvlees of groentenburger + dessert en koffie) gevolgd met een knallend optreden van The Golden Years Band. Als dat nog niet genoeg is zal de bekende Beverse Deejay, DJ Randy, het beste van zichzelf geven tijdens de afterparty.

Kinderen kunnen uiteraard ook deelnemen. Zij betalen €12 voor frietjes met curryworst. Vul het formulier hieronder in om in te schrijven!

Voor verdere vragen kan u ook een mailtje sturen naar benefietcaroline@outlook.be.