Go back

Club Brugge – Waasland-Beveren (15/02/2020): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Het is een drukke week voor Waasland-Beveren. Naast de uitgestelde wedstrijd tegen KV Kortrijk gisteren, werkt geel-blauw ook nog de uitwedstrijd op het veld van Club Brugge af. De aftrap wordt zaterdagavond om 18.00 uur gegeven in het Jan Breydelstadion. Scheidsrechter Nathan Verboomen is aangeduid om de partij in goede banen te leiden. VAR Jan Boterberg zal hem daarbij assisteren.

Ticketing

Waasland-Beveren beschikt over 1460 zitplaatsen in het Jan Breydelstadion. De bezoekende supporters nemen plaats in de vakken 421 en 422. De combiregeling is niet van kracht in Brugge, dus je kan vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd je tickets aankopen aan de loketten van Jan Breydel. Ook op de Freethiel kan je uiteraard terecht om je toegangskaarten aan te kopen. Het secretariaat is geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur op werkdagen.

Volwassenen betalen twintig euro om de wedstrijd bij te wonen, jongeren die de leeftijd van achttien jaar nog niet hebben bereikt betalen vijftien euro. Rolstoelgebruikers dienen hun tickets op voorhand aan te vragen via info@waasland-beveren.be. Zowel de rolstoelgebruiker als de begeleider betalen vijftien euro in Brugge.

Supportersfederatie
 • Beverboys
  • vertrek in Beveren om 15.30 uur
 • Moet Kunnen
  • vertrek in Beveren om 15.30 uur
  • vertrek in Kemzeke om 16.00 uur
 • De Groene
  • vertrek in Vrasene om 16.00 uur
  • vertrek in Melsele om 16.30 uur
 • Sirius | WB United
  • vertrek in Beveren om 15.45 uur
  • vertrek in St.-Niklaas om 16.00 uur
Aanrijroute voor supportersbussen

Via de E40, afrit 6 “Jabbeke”.  Verder de aanwijzingsborden “Jan Breydelstadion” volgen.  Via Varsenare naar Sint-Andries.  Gistelse Steenweg – Zeeweg – Doornstraat, parking bezoekers (Z1). Spelersbus via dezelfde aanrijroute doch het stadion binnenrijden via de parking W2 (eveneens in de Doornstraat)

Adres Jan Breydelstadion

Koning Leopold III-laan 50, 8200 Brugge