Go back

Samen trekken we W-B over de streep!

tekst en foto: Martijn De Jonge

Het is een publiek geheim dat Waasland-Beveren over een sterke achterban beschikt. Zo stuwden onze geel-blauwe fans reeds Waasland-Beveren naar de overwinning in Oostende. De sfeer was toen genieten geblazen van bij de opwarming tot ver na het laatste fluitsignaal. Oostende was gewoon geel en blauw gekleurd.

Na tegenvallende resultaten moet W-B opnieuw vol aan de bak. Met de uitwedstrijd op het veld van KV Mechelen, een thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht, uit bij Moeskroen en thuis tegen KAA Gent is het programma van Beveren niet van de poes. Een sterke twaalfde man kan W-B andermaal opnieuw vleugels geven om de volle buit te rapen. Vandaar dat het bestuur heeft beslist om die twaalfde man een duwtje in de rug te geven, vooral bij de uitwedstrijden.

Wie een ticket koopt voor de wedstrijd op Mechelen, kan gratis mee naar Moeskroen! Je krijgt naast een gratis ticket voor de uitwedstrijd op Moeskroen ook het vervoer gratis! Het bestuur van Waasland-Beveren zal de kosten van de supportersbussen die ingelegd worden voor de wedstrijd op Moeskroen dus ook op zich nemen. Op die manier worden onze spelers in de twee resterende verplaatsingswedstrijden maximaal ondersteund.

Concreet

De club betaalt jouw ticket voor de uitwedstrijd op Moeskroen als je in voorverkoop jouw ticket aankoopt voor KV Mechelen of via een supportersclub de tickets aankoopt. De club betaalt bovendien de supportersbussen voor de wedstrijd op Moeskroen.

Praktische info

Er zijn 1000 staanplaatsen beschikbaar voor het bezoekersvak in Mechelen. Een ticket onder 18 jaar bedraagt 10 euro. Ben je 18 of ouder dan betaal je 15 euro voor een ticket.  Je kan Achter De Kazerne ook een ticket kopen voor een zitplaats. Onder 18 betaal je 15 euro voor een ticket. Vanaf 18 jaar moet je 20 euro betalen voor een ticket.

Wij zijn boeren, wij zakken niet!