Go back

TICKETACTIE W-B – KV KORTRIJK; ACTIE VOOR ONZE RUGGEGRAAT!

Woensdag 12 februari 2020 ontvangen we KV Kortrijk in het Freethielstadion. Een levensbelangrijke wedstrijd voor geel-blauw. Wij organiseerden voor deze wedstrijd een ticketactie voor zestigplussers. Deze actie is natuurlijk woensdag ook nog geldig.

“Ben je ouder dan 60? Kom dan gratis naar W-B – KV Kortrijk”

Hoe kan je tickets aanvragen?

Vul het formulier op onze website zo volledig mogelijk in. Als alle velden correct zijn ingevuld, ontvangt u automatisch een bevestiging per mail. Je aanvraag is dan officieel. De tickets worden voor je klaargelegd per mail doorgestuurd. Je kan ook gewoon langskomen op de club en je tickets aan ons onthaal afhalen. Het onthaal is iedere werkdag geopend tussen 9.00 uur en 17.00 uur.
“De reeds ontvangen tickets voor W-B – KV Kortrijk (09/02) zijn woensdag (12/02) ook geldig!”

Ik heb al een abonnement?

Fantastisch! Om jou te belonen mag je gratis iemand meebrengen deze wedstrijd! Misschien het ideale moment om je kleinzoon of kleindochter kennis te laten maken met jouw eeuwige liefde?

Aanvragen kunnen verstuurd worden tot en met woensdag 12 februari om 10.00 uur. Aan het onthaal kan u tickets kopen tot woensdag 12 februari, 12.00 uur.