Go back

Ticketverkoop loopt als een trein

tekst: Valy Van de Merlen | foto: PhotoNews

Heb jij je tickets al voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht van aanstaande zaterdag? Wees er snel bij, want de tickets vliegen immers de deur uit! Om onze spelers een hart onder de riem te steken riepen we jullie op vak E een uur voor aanvang van de wedstrijd volledig vol te laten lopen. Bij het betreden van het magische vak E krijg je bovendien een Jupiler of Spa gratis aangeboden. Hier kan je alles opnieuw nalezen.

Alle tickets voor de vakken A, C, H, F en G (zowel binnen- als buitenseats) werden reeds aan de man gebracht. Voor vak E zijn er voorlopig nog voldoende tickets beschikbaar voor vrije verkoop. De prijs bedraagt €15 voor een volwassene. Ben je onder zestien betaal je amper €5 voor een ticket! Bestel je tickets via Tickethour of kom deze week nog langs op de Freethiel.

Het is vanaf vandaag ook mogelijk om tickets te kopen via het online platform voor onze businesstribune (vak B1). De prijs voor een zitje op onze businesstribune bedraagt €75 voor een volwassene, onder zestien betaal je €30. Naast een plaats op onze businesstribune mag je bovendien ook aanschuiven aan onze buffettafel in onze vernieuwde President’s Bar.