Go back

Waasland-Beveren gaat niet verder met Arnauld Mercier

tekst: Martijn De Jonge | foto: Photonews

Waasland-Beveren en Arnauld Mercier beëindigen de samenwerking. De beslissing viel na een dag vol evaluatiegesprekken. De clubleiding was niet te spreken over de manier waarop de wedstrijd tegen KV Mechelen werd aangevat en afgewerkt en moet reageren. Een mooi gevuld uitvak kreeg allesbehalve waar voor zijn geld en dat strookt niet met de verwachtingen van de club. Er moet opnieuw meer vuur in de ploeg om de laatste drie finales van dit seizoen positief af te ronden. We zullen er alles aan doen om deze club op het hoogste niveau te houden!

Dirk Geeraerd, de man die de club op het hoogste niveau bracht én het huis zeer goed kent, zal samen met assistenten Geert Dirinck, Sven Van der Jeugt en Johan Verelst trachten het vuur opnieuw in de groep te krijgen. De club neemt ook afscheid van conditietrainer Jérémy Zaremba. De enige weg is vooruit en dat is de weg die we nu ook gaan bewandelen. Het geloof is er nog, maar het is nu tijd om het te doen!

Iedereen binnen Waasland-Beveren zal zich onthouden van enige commentaar. De focus ligt nu op de sportieve werkweek waarin de voorbereiding op de wedstrijd van komende zaterdag wordt aangevat.

WE BELIEVE!