Go back

Waasland-Beveren – KV Kortrijk (12/02/2020): ticketinformatie

tekst: Martijn De Jonge | foto: Photonews

Zoals iedereen weet is de wedstrijd van W-B tegen KV Kortrijk verplaatst van afgelopen zondag naar komende woensdag. Uiteraard zijn er wat vragen die rijzen na zo’n afgelasting, vooral over de tickets.

Alle tickets blijven geldig, dat is misschien wel de belangrijkste regel. Indien je je ticket kocht en ook morgen op de wedstrijd aanwezig wil zijn, is er dus geen enkel probleem. Mensen die deelnamen aan de 60+-actie hoeven zich dus ook helemaal geen zorgen te maken.

Indien je een ticket kocht voor zondag, maar morgen niet aanwezig kan zijn, dan vormt er zich wel een probleem. Dat probleem lossen we natuurlijk in samenspraak op. Je kan jouw aangekocht ticket via mail (pieter@waasland-beveren.be) of aan het secretariaat kosteloos komen inruilen voor een ticket voor één van de twee topgames die ons nog resten (Anderlecht en AA Gent).

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren.
info@waasland-beveren.be of telefonisch: 03/750 25 00.