Go back

De Freethiel is onze grond, onze thuis!

Zaterdag om 18.00 uur ontvangen we RSC Anderlecht in het Freethielstadion. Dat het kan spoken tegen Anderlecht hebben jullie in het verleden al voldoende bewezen. De Freethiel is onze grond, onze thuis. Laat het stadion daveren zoals vanouds. Onze spelers moeten de drie punten thuishouden!

“De Freethiel is onze grond, onze thuis!”

Om onze spelers een hart onder de riem te steken willen we jullie oproepen vak E een uur voor aanvang van de wedstrijd volledig te vullen. Op KV Oostende hebben jullie bewezen dat het onze spelers kan helpen een resultaat neer te zetten. In samenwerking met AB Inbev en Spadel voorziet onze supportersfederatie GRATIS Jupiler en Spa voor alle supporters die onze spelers tijdens de opwarming komen aanmoedigen. Het vuur moet er dan al inzitten!

“GRATIS Jupiler en Spa in vak E”

Bij het betreden van vak E krijg je tussen 17.00 uur en 17.30 uur een gratis Jupiler of Spa aangeboden! Is jouw beker leeg krijg je bij inlevering van de beker een nieuwe Jupiler. Uiteraard kan je alleen een Jupiler krijgen als je ouder bent dan 16 jaar. Bij twijfel dien je jouw identiteitskaart voor te leggen. Deze actie is enkel geldig voor vak E.

Onze Ultras hebben ook een speciale boodschap voor jullie: