Go back

Burgemeester verbiedt Waasland-Beveren – KAA Gent

tekst: Martijn De Jonge | foto: Photonews

De burgemeester van Beveren heeft beslist om de wedstrijd tegen KAA Gent te verbieden. De Pro League en het FOD Volksgezondheid beslisten eerder vandaag om alle wedstrijden op het hoogste niveau achter gesloten deuren af te werken. Nadien liepen berichten binnen dat alle andere sportcompetities werden opgeschort, dus werden opnieuw vragen gesteld bij het afwerken van de wedstrijden op het hoogste niveau van het voetbal. Burgemeester Marc Van De Vijver besliste daarop om het spelen van de wedstrijd van komende zondag te verbieden.

Hoe het nu verder moet, is nog niet duidelijk. Van zodra wij meer informatie ontvangen, publiceren we die op onze website en sociale media.

Verdere info kan u vinden op www.info-coronavirus.be