Go back

Moeskroen – Waasland-Beveren (07/03): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Morgenavond staat de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie op het programma. Waasland-Beveren trekt naar Le Canonnier om tegen Moeskroen te voetballen. Scheidsrechter Lawrence Visser zal de wedstrijd om 20.00 uur op gang fluiten. Hij krijgt assistentie van VAR Erik Lambrechts.

Moeskroen

Afgelopen weekend verloor Moeskroen met 2-1 op het veld van Eupen. Les Hurlus hebben niets meer te winnen of te verliezen, maar spelen nog altijd voor een goede plaats in de rangschikking, wat belangrijk is voor bijvoorbeeld de tv-gelden. Moeskroen sprokkelde reeds 33 punten en staat knap elfde in de Jupiler Pro League.

Waasland-Beveren

Veel uitleg behoeft deze partij niet. Geel-blauw weet wat het moet doen en dat is winnen. Afgelopen weekend verloor geel-blauw met (te) zware 0-3 cijfers van RSC Anderlecht. De knop is snel omgedraaid en er is deze week keihard gewerkt naar de partij van morgen toe. Met de juiste focus en veel goesting om te winnen zal W-B deze partij aanvatten.

Teamnieuws

Goed nieuws uit de ziekenboeg. Op Olivier Dhauholou na is iedereen fit.

Selectie