Go back

Moeskroen – Waasland-Beveren: Abonnee? Gratis naar Le Canonnier!

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren trekt zaterdagavond naar Le Canonnier voor de uitwedstrijd op het veld van Moeskroen. De opdracht is duidelijk: maken dat iets voor tien de drie punten op zak zitten. Scheidsrechter Lawrence Visser zal de wedstrijd om 20.00 uur op gang fluiten.

De wedstrijd is van een groot belang. We willen op volle kracht naar Henegouwen afreizen. Dé kracht van Waasland-Beveren blijft de supporters. Jullie hebben ons al 28 speeldagen door dik en dun gesteund, we willen dat nog twee keer herhalen. De fans die meereisden naar Mechelen, kregen hun ticket voor Moeskroen al gratis. Ook de bussen worden betaald door het bestuur, nu zal het bestuur ook iedere abonnee een gratis ticket geven. Heb je als abonnee je ticket al? Dan kan je gratis iemand meenemen naar Moeskroen.

Uiteraard is de capaciteit een kleine kanttekening. Aangezien al de helft van de tickets reeds zijn ingenomen door supporters die ook in Mechelen kwamen supporteren én de mensen die inschreven via een supportersclub voorrang hebben, is het aantal tickets beperkt. De actie is dus geldig zolang de voorraad strekt.

Ticketing

Moeskroen stelt 650 staanplaatsen en 498 zitplaatsen ter beschikking van haar bezoekende supporters. Een staanplaats kost vijftien euro voor volwassenen. Jongeren die de leeftijd van zestien jaar nog niet hebben bereikt betalen twaalf euro. Een zitplaats kost twintig euro voor een volwassene, jongeren betalen vijf euro minder. Het loket voor de bezoekers gaat anderhalf uur voor de wedstrijd open. Het is niet mogelijk om met bancontact te betalen.

Supportersfederatie
 • Beverboys (3 bussen)
  • vertrek in Beveren om 17.45
 • Moet Kunnen (2 bussen)
  • vertrek in Beveren om 17.30
  • vertrek in Kemzeke om 18.00
 • Freethielvrienden
  • vertrek in Bornem om 17.45
 • Sirius
  • vertrek in Beveren om 17.45
 • Woody’s
  • vertrek in Nieuwkerken om 18.00
 • De Zuute
  • vertrek in Hemiksem om 17.30
 • De Groene (2 bussen)
  • vertrek in Vrasene om 17.30
  • vertrek in Melsele om 18.00
 • Freethielboys
  • vertrek in Meerdonk om 17.30
  • vertrek in Verrebroek om 17.45
 • WB United
  • vertrek om 17.45
 • Noorderkempen (bij voldoende interesse)
  • vertrek in Gooreind om 17.30
 • Kaai 26
  • vertrek in Temse om 18.00
Parkeermogelijkheden

Parking D is enkel bedoeld voor de spelersbus en de bezoekende supporters. De parking is bereikbaar via het Rheinfelden Avenue en vervolgens via de Clos Vandenbogaerde. De capaciteit is 24 bussen.

Bezoekende supporters die met de auto naar het stadion reizen, moeten langs de Rheinfeldenlaan parkeren. Deze geautoriseerde parkeerplaats strekken zich uit van de brandweerkazerne tot de ingang van Clos des Saules