Go back

Jonge Leeuwen worden kampioen en promoveren naar A-reeks!

Goed nieuws in barre tijden… De KBVB heeft vandaag beslist dat de rangschikking van midden maart wordt uitgeroepen tot eindrangschikking. Dat betekent dat onze beloften worden uitgeroepen tot kampioen van de reeks! Door het halen van de titel, promoveren de jongens ook naar de A-reeks, de hoogste reeks van het kampioenschap.

Een dikke proficiat aan spelers en staf. Een mooie beloning voor een heel knap seizoen!

De cup

Onze Jonge Leeuwen waren ook nog actief in de beker U21 van de Pro League. Het schakelde op de Freethiel nog Club Brugge uit in de kwartfinale. Voor de halve finale was een wedstrijd tegen Sporting Charleroi gepland. Door het coronavirus was deze aanvankelijk uitgesteld, maar nu definitief geschrapt.

Seizoen 2020-2021

Komend seizoen komen volgend seizoen dus uit in de A-reeks. Club Brugge werd in die reeks kampioen, OH Leuven en STVV dalen naar reeks 2. Geel-blauw komt volgend seizoen dus uit tegen RSC Anderlecht, Club Brugge, KAA Gent, KRC Genk, Standard de Liège, KV Mechelen en KAS Eupen.