Go back

Waasland-Beveren behaalt licentie voor seizoen 2020-2021!

Waasland-Beveren kreeg vandaag heel positief nieuws van de licentiecommissie. Het behaalde een Europese en Belgische licentie voor het profvoetbal voor het seizoen 2020-2021!

De licentiecommissie liet in de namiddag weten dat Waasland-Beveren opnieuw haar Europese én Belgische licentie voor het profvoetbal toegekend kreeg. Nadat Waasland-Beveren een aantal weken geleden al positief nieuws kreeg van de licentiemanager, werd het nu ook officieel bevestigd.

Voorzitter Dirk Huyck reageert opgetogen. “We wisten dat we een sterk en uitgebreid dossier voor handen hadden. Ik wil daarvoor ook zeker mijn team bedanken. Daar zijn weken, maanden van hard werk ingekropen. Je moet weten dat zo’n licentieaanvraag heel nauwkeurig en streng wordt beoordeeld. Na het prachtige nieuws over onze beloften van gisteren, is dit opnieuw een mooie opsteker van de club.”