Go back

Samen tegen Corona: W-B mondmaskers nu verkrijgbaar!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Het liet eventjes op zich wachten, maar Waasland-Beveren zal ook haar eigen gepersonaliseerde mondmaskers op de markt brengen. Je kan voor twintig euro vier herbruikbare mondmaskers aankopen, uiteraard in jouw favoriete kleuren. Bestel ze hier!

Het coronavirus zorgt ervoor dat heel de wereld eventjes stilstaat. Iedereen is natuurlijk heel opgetogen dat we vanaf 4 mei een eerste stap richting het normale leven kunnen zetten. Het werd al lang duidelijk dat mondmaskers een belangrijke rol zullen spelen in deze exitstrategie. Waarom zou je dan niet uitpakken met een mondmasker van jouw favoriete club? Hier is de ultieme kans. De W-B mondmaskers zijn conform de richtlijnen van de Belgische overheid.

De reden dat het nog even op zich liet wachten is omdat alles digitaal zal verlopen, via een online webshop. Surf naar onze gloednieuwe webshop en bestel nu je mondmaskers. Deze worden opgestuurd naar jouw thuisadres. Waasland-Beveren zal een deel van de opbrengst investeren in de communitywerking van de club. Op die manier steunen onze supporters ook de mensen die het héél hard nodig hebben.

Samen verslaan we het coronavirus!