Go back

Abonnementen 2020-2021: Wat bij…?

Wat als het competitieformat wordt aangepast?

Duidelijkheid omtrent het competitieformat van volgend seizoen is er nog niet. We weten dus nog niet of er volgend seizoen veertien, vijftien, zestien, zeventien of negentien thuiswedstrijden zullen zijn op de Freethiel. De club heeft beslist om op bijna alle abonnementsprijzen een verlaging van de prijs toe te passen. Het competitieformat zal dus geen invloed hebben op de prijs, de gecommuniceerde prijzen worden aangehouden.

Wat als er wedstrijden moeten worden afgewerkt achter gesloten deuren?

Abonnees worden uiteraard gecompenseerd. (zie verder) Ons advies is dus om als supporter je abonnement aan te kopen. Er wordt bovendien gekeken of de capaciteit het toelaat om een dagticketverkoop te organiseren. Later volgt meer communicatie omtrent die problematiek, eerst moeten de concrete maatregelen nog worden vastgelegd.

Ik ben abonnee. Wat is mijn compensatie?

Je kocht een abonnement bij Waasland-Beveren voor een bepaalde prijs, per wedstrijd die achter gesloten deuren moet worden afgewerkt, krijg je een tegemoetkoming van vijf procent van de waarde van je abonnement per thuiswedstrijd achter gesloten deuren. Er zal op het einde van het seizoen een voucher worden uitgeschreven die je kan gebruiken als korting voor je abonnement op het nieuwe seizoen.

Ik ben geen abonnee, maar kocht wel een ticket. Ben ik mijn geld dan gewoon kwijt?

Communicatie omtrent ticketverkoop volgt snel.

Wat gebeurt er als er een beperking in capaciteit wordt opgelegd?

Als u ‘Topfan’ bent van Waasland-Beveren, zit u in categorie één qua voorrang. Indien het aantal toegelaten supporters hoger is dan het aantal ‘Topfans’, wordt er gekeken naar wie als eerste een abonnement aankocht. Je zal op voorhand worden verwittigd hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Indien er meer ‘Topfans’ zijn dan capaciteit op de Freethiel, zal ook daar het principe first come, first serve worden toegepast.

Wat als de coronamaatregelen wijzigen/veranderen?

De club dient zich uiteraard te schikken naar de opgelegde voorschriften door de bevoegde instanties. Indien zij bepalen dat er om veiligheidsredenen geen gebruik kan gemaakt worden van de volleidge capacitieit, dienen wij ons daarbij neer te leggen. De club verbindt zich er uiteraard toe om de supporters tijdig op de hoogte te brengen. Het coronavirus is niet iets waar iemand voor gekozen heeft, de club moet samen met haar supporters trachten om te gaan met deze bizarre situatie.

Wanneer gaat het loket terug open?

Waasland-Beveren vraagt om jouw abonnementen online te verlengen of aan te kopen, dit omwille van de coronamaatregelen. Het is makkelijker én veiliger. Onze medewerkers staan echter voor jou klaar om je te ondersteunen indien er onverwachte problemen zouden opduiken. Als je gekozen hebt om je abonnement af te halen aan het loket, laten wij dit tijdig weten. Het loket zal open zijn op de gebruikelijke openingsuren vanaf maandag 6 juli 2020.

Waarom neem ik een abonnement?

  • Je betaalt de voordeligste prijs per wedstrijd
  • Toegang tot alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie, tenzij deze achter gesloten deuren dienen te worden afgewerkt
  • Gratis toegang tot beloftenwedstrijd (o.a. krakers tegen Club Brugge, AA Gent en RSC Anderlecht)
  • Mogelijkheid om jouw eigen plaats te claimen bij verlenging
  • Verlaagde prijs bij aankoop van het wedstrijdshirt; abonnees zullen namelijk korting krijgen op het wedstrijdshirt in de fanshop (wordt vervolgd)
  • Tal van cashlessvoordelen gedurende het hele seizoen (1+1-actie, happy hour,…), acties worden aangekondigd van zodra wedstrijden vastliggen

Kan ik enkel wedstrijden bijwonen als ik een ‘Topfan’-pack koop?

Neen. Het doel van het topfanpakket is niet om supporters van Waasland-Beveren meer geld te laten betalen om wedstrijden bij te wonen. Het is puur een extra pakket waarin je tal van voordelen krijgt. Het is echter wel zo dat er bepaalde keuzes moeten gemaakt worden binnen een bedrijf om een voorrangstabel op te stellen. Wij hopen van harte dat de volledige capaciteit van de Freethiel zal kunnen worden gebruikt. Indien dat niet mogelijk is, wensen we dat tenminste al onze abonnees kunnen plaatsnemen in het stadion. Vergeet niet: wij zijn veel sterker als onze twaalfde man volledig is én ons ondersteunt.

Wat is die voorrangstabel dan?

  1. Aangekocht topfanpakket in combinatie met abonnement
  2. Aangekochte abonnementen
  3. Losse dagtickets