Go back

Freethielnieuws (09/07): trainingsnieuws | nieuwe coronatesting | oefenwedstrijd

tekst en foto: Martijn De Jonge

De spelers zijn gisteren opnieuw opgestart na een minibreak van drie dagen. Het werd opnieuw een stevige trainingssessie in de gietende regen. Andreas Wiegel (knie) en Milan De Mey (knie) trainden individueel. De andere spelers waren present op het oefenterrein, op Alexis Gamboa na. De Costa Ricaan kan nog steeds niet naar België afreizen door de nog steeds geldende strenge maatregelen in Zuid-Amerika. Na de middag werden de spelers opnieuw getest op corona. De resultaten verwachten we in de loop van de dag.

Vandaag trainen onze leeuwen twee keer. Deze voormiddag werd een normale veldtraining afgewerkt. Deze middag wordt de groep in twee gedeeld voor een afwisselende oefensessie in de krachthonk en het oefenveld.

Geel-blauw treedt zaterdag aan tegen Zulte Waregem op een oefenwedstrijd. De wedstrijd start om 16.00 uur en zal live te volgen zijn via ons twitterkanaal voor livewedstrijden. We bekijken nog samen met de thuisploeg of de voorzieningen het toelaten om een livestream te organiseren. De wedstrijd gaat door achter gesloten deuren.