Go back

Freethielnieuws (28/07): Welkom Nord-Lions, onze nieuwste supportersclub

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Waasland-Beveren heeft met Nord-Lions Noorderkempen er een gloednieuwe supportersclub bij! Één van de stuwende krachten achter de nieuwe club is Luc De Coster. Luc combineert de functie van secretaris en penningmeester. Eddy Van Dijck wordt voorzitter van de nieuwbakken Noord-Kempische supportersvereniging.

“Ondanks deze bizarre tijden leefde al een hele tijd het idee om in de Noorderkempen een eigen supportersclub op te starten.”

Luc De Coster | voorzitter Nord-Lions

Nord-Lions Noorderkempen heeft haar thuisbasis te Gooreind in het sportcafé Koch bij de Serge. Café Koch is tevens de opstapplaats voor de busverplaatsingen. Het doel voor komend seizoen is te starten met twee tot drie uitwedstrijden van Waasland-Beveren. Bij grote interesse kan dit aantal uitgebreid worden naar nog meer wedstrijden.

Supporters uit de streek zijn van harte welkom om lid te worden van deze gloednieuwe supportersclub. Voor amper vijf euro word je lid voor een volledig seizoen. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens doormailen naar Luc De Coster. Bovendien hebben ze een eigen polo en jas ontworpen om het samenhorigheidsgevoel op de tribunes te vergroten.

Voorzitter supportersfederatie Davy Van Dorsselaere: “Als voorzitter ben ik enthousiast dat onze geel-blauwe supportersclubsfamilie voor het derde seizoen op rij een nieuwe club mag verwelkomen! Het onderstreept dat we een goede weg bewandelen. Geïnteresseerde supporters die willen bijdragen aan onze werking, al dan niet via een supportersclub, mogen trouwens steeds contact opnemen met ons via onze sociale media of via mail.”

Wij wensen Nord-Lions van harte te feliciteren met de oprichting van de supportersclub en veel succes toe te wensen met de uitbouw van hun vereniging.