Go back

Waasland-Beveren oefent tegen PSG | Resultaten coronatesten negatief

Tekst & Foto: Valy Van de Merlen

Waasland-Beveren start zaterdag zijn oefencampagne op het veld van Zulte Waregem. Ondertussen kunnen we ook een tweede wedstrijd aan onze voorbereiding toevoegen. Vrijdag 17 juli trekt Waasland-Beveren naar het Parc des Princes voor een oefenwedstrijd tegen PSG. Jawel, u leest het goed… Paris Saint-Germain. De wedstrijd wordt afgetrapt om 19.00 uur en zal achter gesloten deuren afgewerkt worden. De mogelijkheid bestaat dat de wedstrijd via livestream wordt uitgezonden. Verdere afspraken worden nog met PSG afgerond, daar zal je later meer informatie over krijgen via onze website.

Vandaag ontvingen we ook de resultaten van de coronatesten die men gisteren heeft afgenomen bij onze spelers en stafleden. Iedereen die vorige week negatief testte op corona werd opnieuw negatief getest.