Go back

Freethielnieuws (03/08) : Mini-stage | oefenwedstrijd tegen Knokke

tekst: Valy Van de Merlen | foto: PhotoNews

Dinsdag 4 augustus om 19.30 uur oefent Waasland-Beveren tegen Royal Knokke Football Club. De wedstrijd wordt afgewerkt op eigen terrein, in het Freethielstadion. Het is voor geel-blauw de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de opener in 1A tegen KV Kortrijk. Knokke was vorig seizoen na 24 wedstrijden met achttien punten voorsprong op Mandel United de ongenaakbare leider in tweede amateur. De coronacrisis zorgde ervoor dat Knokke zes wedstrijden voor het einde van het seizoen uitgeroepen werd tot kampioen. Komend seizoen zal Knokke dus uitkomen in eerste nationale.

Supporters zijn omwille van veiligheidsredenen niet toegelaten tijdens deze oefenwedstrijd. De wedstrijd zal u live kunnen volgen via Twitter.

MINI-STAGE

De komende drie dagen zullen onze spelers in en rond het Freethielstadion vertoeven. Onze sportieve cel heeft, na bekendmaking van het behoud in 1A, een kleine mini-stage georganiseerd voor onze spelers. Omwille van de coronacrisis blijven we uit noodzaak in Beveren, op eigen vertrouwde bodem. Elke ochtend zal er getraind worden op de Freethiel. In namiddag en avond staan er teambuildingsactiviteiten op het programma. Ook ’s nachts blijven de spelers in groep. Overnachten doen ze in Hotel Beveren. De komende dagen zullen we een uitgebreid verslag geven van de activiteiten.