Go back

Freethielnieuws (24/09) : Alle spelers testen negatief op corona & tevredenheidsenquête

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Belga Image

Zondag vernamen we het nieuws dat één van onze tegenstanders bij Anderlecht, Yari Verschaeren, tijdens de wedstrijd besmet bleek te zijn met het coronavirus. Gisteren ondergingen onze spelers, trainers en medewerkers een nieuwe coronatest. Het was even bang afwachten, maar vanmiddag ontvingen we het verlossende nieuws dat geen enkele speler tijdens de wedstrijd besmet raakte met het virus. Meer zelfs, iedereen binnen de club werd negatief getest op Covid-19.

TEVREDENHEIDSENQUÊTE

We zijn het er ons van bewust dat er vorige wedstrijd heel wat informatie op jullie afgekomen is. Je moest je registreren, tijdsloten werden opgelegd, mondmaskers moesten heel de wedstrijd opgehouden worden, maar één persoon per bubbel mocht drinken halen,… Kortom, er werden heel wat regeltjes opgelegd.

Om jullie volgende wedstrijden beter van dienst te zijn heeft de supportersfederatie een tevredenheidsenquête opgesteld inzake deze covidmaatregelen. De SF zal vanavond hier verder over communiceren. Alvast bedankt voor jullie feedback!

BRASSERIE THEMACAFÉ

Afgelopen weekend mochten we heel wat positieve reacties ontvangen over Brasserie Themacafé, het nieuwe dinerconcept in het Themacafé. Met Scott De Schepper haalde Waasland-Beveren ook naast het veld een topper binnen. Wil je na de wedstrijd tegen de Genkies ook genieten van een heerlijk hapje en doet de menu je nu al watertanden? Klik dan op de afbeelding en schrijf je nu in.