Go back

Wedstrijd tegen RSCA bijwonen? Enkel bij registratie!

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Photo News

Zaterdag 19 september verwelkomen we in het Freethielstadion niet alleen het Anderlecht van Vincent Kompany, maar ook jullie voor het eerst na het uitbreken van het coronavirus. Uiteraard wil je als abonnee deze wedstrijd bijwonen, maar opgelet: dit kan enkel als je ook uw ticket reserveert!

Dit kan op drie manieren:

 1. Via Tickethour
  Download hier de handleiding waarin we stap voor stap, met afbeeldingen, alle nodige stappen met jou overlopen. Als je alle stappen gevolgd hebt zou je de tickets in je mailbox moeten ontvangen hebben.

  Voordeel: je ontvangt meteen je tickets in je mailbox

 2. Via invulformulier op onze website
  Ondervind je nog problemen met het bestellen van je ticket? Geen paniek, we helpen je graag verder! Bestel dan je tickets via onze website. Dit doe je via deze link op de website. Vul alle cellen in en verstuur jouw aanvraag. De ticketaanvragen worden manueel behandeld, dus het kan zijn dat je enkele dagen moet wachten op bevestiging van je plaats.

  Voordeel: wij doen het voor je
  Nadeel: je ontvangt niet meteen je tickets in je mailbox

 3. Heb je geen e-mailadres, ben je of is je vader/nonkel niet vertrouwd met een computer?
  Kom dan gerust eens langs het onthaal. Ook hier staat Pieter klaar om onze oudste supporters van dienst te zijn. Het onthaal is maandag 14 september open tot 20.00 uur.

Opgelet:
Vergeet niet op de wedstrijddag naast je ontvangen e-ticket, ook je abonnement voor het seizoen 2020-2021 mee te nemen! Je krijgt enkel toegang tot de tribune op vertoon van beide documenten aan de steward.

Indien je nog bijkomende vragen hebt kan je steeds nog een mailtje sturen naar onze ticketverantwoordelijke Pieter Van De Steene.