Go back

EEN WEDSTRIJD BIJWONEN IN TIJDEN VAN CORONA: Hoe zal alles nu praktisch verlopen?

Tekst: Valy Van de Merlen - Afbeelding: Kevin Reyns

 

PRAKTISCHE INFO

Hoe geraak ik naar mijn plaats?

Het stadion is ingedeeld in vijf compartimenten.
Per compartiment heb je een aparte ingang, uitgang én een tijdslot. Via de blauwe knop vind je alle informatie voor jouw compartiment. Kijk goed op je ticket welke tribune je gekozen hebt!

 

DORST OF HONGER?

Je moet bij het betreden van het stadion meteen plaatsnemen op je zitje. Uiteraard hoort er bij een voetbalwedstrijd een hamburger met een Pepsi of lekkere frisse Jupiler. Het is omwille van de coronamaatregelen helaas niet toegestaan te genieten van je drankje in jouw favoriet drankpunt of jouw hamburger ter hoogte van het hamburgerkraam te nuttigen. Iedereen moet ook verplicht in zijn of haar compartiment blijven gedurende de hele avond.

Hoe lossen we dit op?

Elke bubbel duidt één leeuw aan. Alleen deze leeuw krijgt een bandje van onze stewards en zal drank en food kunnen halen en kunnen opladen voor zijn of haar bubbel. De andere blijven zitten op de tribune.

Bovendien zullen in sommige vakken medewerkers met drankrugzakken met frisdrank en bier rondlopen zodat je zelfs vanop je plaats kan bediend worden.

Betalen?

Alles in het stadion gebeurt cashless. Betalen kan in het stadion enkel met je drankkaart. Laad je kaart dus zoveel mogelijk op voorhand op via de website, zo kan je meteen genieten van je drankje op de tribune. We voorzien vanaf nu ook een gloednieuwe app van StarNet waarmee je je drankkaart vanop je plaats met je smartphone kan opladen. Opladen aan oplaadpunten kan enkel met bancontact.

WAT MET MONDMASKERS?

Het zal verplicht zijn om zowel in de omgeving als in het Freethielstadion een mondmasker te dragen. Ook op de tribune tijdens de wedstrijd. Wie geen mondmasker bij zich heeft kan het stadion niet betreden.

Mondmasker toch vergeten?
We voorzien twee verkooppunten waar je een mondmasker kan aankopen. Aan de fanshop, kant Themacafé en ter hoogte van vak C op de hoofdparking.

Heb je nog specifieke vragen, neem gerust contact op met de club.
📞 +32 3 750 25 00
✉️ info@waasland-beveren.be