Go back

W-B – RSCA: Vrije ticketverkoop vanaf 20.00 uur

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Belga Image

Zoals reeds aangekondigd hebben we voorrang gegeven aan onze Topfans en abonnees om hun tickets te reserveren voor de wedstrijd tegen Anderlecht. Aangezien we nog enkele zitjes over hebben zullen we de resterende tickets aanbieden voor de vrije verkoop. Dit wil dus zeggen dat de niet-ingevulde plaatsen opgevuld kunnen worden door supporters zonder abonnement. De verkoop start vandaag, 16 september, vanaf 20.00 uur.

We willen natuurlijk voorkomen dat supporters van de bezoekende partij deze plaatsen innemen. Daarom werd er in het ticketingsysteem ingesteld dat enkel supporters, geregistreerd voor 1 januari 2020, tickets kunnen bestellen. Geregistreerde supporters die in het verleden enkel tickets kochten voor de wedstrijd Waasland-Beveren – RSC Anderlecht worden ook niet toegelaten. Je kan als geregistreerde supporter maximaal vijf tickets kopen.

Tickets vak D:
Volwassene = 20 euro
-16 jaar = 10 euro

Tickets vak A, C, F en H:
Volwassene = 25 euro
-16 jaar = 15 euro

Voor vakken B en G zijn er geen tickets te koop.

Hoe gaat dit praktisch zijn werk?
Betalende tickets dien je te bestellen via Tickethour.

STAP 1: Kies je vak
STAP 2: Kies voor je betalend ticket (gratis lukt niet, aangezien je niet in het bezit bent van een abonnement)
STAP 3: Duid aan volwassen en/of kind
STAP 4: Vanaf twee personen dien je elke aanwezige uit jouw bubbel (registrant) op te geven
STAP 5: Verstuur je aanvraag en betaal