Go back

Freethielnieuws (26/11): Blessureupdate & Ticketinfo W-B – KVO

tekst: Valy Van de Merlen | afbeelding: Belga Image

Slecht nieuws vanuit de ziekenboeg. Afgelopen dinsdag tegen KV Oostende moest Joe Efford in blessuretijd het veld verlaten met een spierblessure. Na onderzoek blijkt dat Efford een klein scheurtje heeft opgelopen in de hamstrings. Verwacht wordt dat hij twee tot drie weken aan de kant zal blijven.

Naast Efford blijven Milan De Mey en Vladimir Van de Wiel nog steeds geblesseerd aan de kant. Zij krijgen een aangepast programma bij de kinesisten.

Waasland-Beveren – KV Oostende: Wat met het ticket dat ik kocht in oktober? 

Wie in oktober een ticket kocht voor de wedstrijd tegen KV Oostende krijgt – gratis – een nieuw ticket aangeboden voor een thuiswedstrijd naar keuze. Dit zal uiteraard pas mogelijk zijn vanaf de coronamaatregelen opnieuw versoepelen. Supporters die een ticket kochten krijgen een e-mail met data en wedstrijden waaruit ze zullen mogen kiezen.