Go back

Waasland-Beveren – Cercle Brugge (21/11/2020): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren ontvangt morgenavond Cercle Brugge op de Freethiel. Na een week interlandbreak is het tijd voor speeldag dertien van de Jupiler Pro League. De aftrap is voorzien om 18.30 uur. Scheidsrechter Bram Van Driessche is aangeduid om de wedstrijd te leiden.

Selectienieuws

Waasland-Beveren is verlost van alle coronazorgen, geen zieken meer in de ploeg. Miguel Vieira, Milan De Mey en Vladimir Van De Wiel vullen de blessurebank. Zij kregen jammer genoeg ook het gezelschap van Alessandro Albanese en Alexis Gamboa na de oefenwedstrijd van afgelopen woensdag tegen OH Leuven. Djihad Bizimana was pas vandaag terug van zijn interlandperiode en traint individueel in afwachting van het resultaat van zijn coronatest.

Selectie