Go back

Standard de Liège – Waasland-Beveren (11/01/2021): selectienieuws

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren speelt maandagavond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Geel-blauw trekt naar het verre Luik om het op te nemen tegen Standard de Liège. De wedstrijd wordt om 20.45 uur afgetrapt in het Stade Maurice Dufrasne. Christof Dierick is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Selectienieuws

Alle spelers legden vrijdag een negatieve coronatest af. Din Sula zit perfect op schema in zijn revalidatie, traint deels mee met de groep , maar de wedstrijd op Standard komt nog net te vroeg. Nikola Pejcic en Milan De Mey zijn eveneens nog niet inzetbaar door hun blessure.

Alexis Gamboa is niet selecteerbaar. De Costa Ricaan bracht de winterbreak door in Costa Rica, stapte daar in het huwelijksbootje en mede door de inspanningen van de club reisden zijn vrouw en kind mee naar België. Door familiale omstandigheden besliste de verdediger om terug te keren naar Costa Rica en bijgevolg de opgelegde quarantaine te doorbreken. Gamboa komt vandaag terug aan in België en zal meteen opnieuw in quarantaine gaan.

Selectie