Go back

W-B plukt Jeremy Cijntje weg uit Eredivisie

tekst: Martijn De Jonge | foto's: Lorenzo Vicencio

Jeremy Cijntje is een Leeuw! De Curaçaoër (23) wordt gehuurd tot het einde van het seizoen van Heracles Almelo, een club uit de Nederlandse hoogste klasse.

Jeremy Cijntje zette zijn eerste voetbalstappen bij ZBC ’97, ZVV Pelikaan en FC Dordrecht. In november 2016 haalde hij zijn eerste selectie voor het eerste elftal van Dordrecht. Zijn debuut maakte hij in april 2017 tegen Jong Ajax. Hij scoorde in totaal elf doelpunten en liet tien keer scoren bij FC Dordrecht. In september 2019 maakte hij de overstap naar Heracles Almelo in de Nederlandse eredivisie. Dit seizoen verzamelde hij minuten in zeven verschillende wedstrijden bij Heracles, dat momenteel tiende staat in het klassement.

Sportief directeur Roger Stilz: “We zijn blij dat Jeremy de uitdaging aangaat bij ons. Hij past perfect binnen het profiel dat we zochten!”

Cijntje koos voor het nummer 19. Hij zal morgen de eerste groepstraining afwerken.