Go back

Waasland-Beveren – Sporting Charleroi (20/02/2021): selectienieuws

tekst: Martijn De Jonge | afbeelding: Valy Van de Merlen

Waasland-Beveren ontvangt morgenavond Sporting Charleroi op de Freethiel. De wedstrijd wordt op gang getrapt om 20.45 uur. Scheidsrechter Kevin Van Damme is aangeduid om de partij te leiden. Hij krijgt assistentie van Christof Dierick vanuit het VAR-busje.

Selectienieuws

Trainer Nicky Hayen kan dit weekend niet rekenen op Alessandro Albanese. De Luikenaar kreeg tegen KAS Eupen zijn vijfde gele kaart van het seizoen en zit een schorsingsdag uit. Louis Verstraete trainde deze week deels individueel op het veld en blijft vorderingen maken. Ook Din Sula werkte individueel deze week. Andreas Wiegel trainde afgelopen mee met de groep en werd opnieuw opgenomen in de selectie.

Selectie