Go back

Vouchers compensatie W-B – Gent verlengd met één jaar

tekst: Valy Van de Merlen | foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Het is ondertussen al meer dan een jaar dat het coronavirus onze samenleving raakt. Zoals u weet werd de laatste speeldag in de Jupiler Pro League voor het seizoen 2019-2020 omwille van Covid-19 niet meer afgewerkt. Er waren heel wat supporters die hun ticket voor de laatste thuiswedstrijd van geel-blauw hadden aangekocht.

Wie tegen AA Gent een ticket kocht kon ervoor kiezen enerzijds zijn ticket weg te schenken aan een goed doel of aan onze club. Je kon er echter ook voor kiezen het aankoopbedrag van je ticket terug vragen in de vorm van een voucher. Deze vouchers hebben als einddatum 30 juni 2021. Aangezien de laatste twee wedstrijden ook zonder publiek zullen doorgaan – en niet iedereen de kans heeft gekregen om zijn voucher in te ruilen voor een wedstrijd naar keuze – zal de geldigheid van deze waardebon verlengd worden tot en met 30 juni 2022.